Laat je begeleiden

door een expert

Over mezelf

In juni 2010 ben ik met onderscheiding afgestudeerd als Bachelor in de voedings- en dieetkunde aan de Katholieke Hogeschool Kempen. Om me nog verder te specialiseren in de verschillende aspecten van welzijn en het streven naar vooruitgang binnen deze sector volgde ik hiernaast de master-opleiding in het management en beleid van de gezondheidszorg aan de Katholieke Universiteit Leuven. Deze opleiding heb ik in februari 2013 met succes afgerond. Vanaf Juni 2017 mag ik me ook diabeteseducator noemen. Deze postgraduaat behaalde ik aan de UC Leuven- Limburg. Dit is een specialisatie om mensen met diabetes optimaal te leren begeleiden. Meer weten over diabeteseducatie?


Ik heb de kans gekregen om mijn ervaringen als diëtiste te ontplooien in de diëtistenpraktijk 'Samen in Balans" van Candy Bruyninckx (Balen) en diëtistenpraktijk Di-Eet van An De Busser (Westerlo). Daarnaast heb ik mijn eigen privé praktijk in Lommel.

Ik ben een door het RIZIV erkend diëtiste en diabeteseducator. Ik ben lid van de Vlaamse Vereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten (VBVD) en van de diabetesliga. Regelmatig volg ik bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwigheden en om me verder te specialiseren.

Dorien Maes